Noodzaak om energieprojecten succesvol te laten verlopen is hoog

Doordat deze ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen zijn bepaald is de noodzaak om energieprojecten succesvol te laten verlopen erg hoog. Volgens Anjo Travaille, opgeleid als water- en milieudeskundige, oprichter van Bovenkamers en docent van de opleiding Duurzame Energieprojecten is het van groot belang om te weten wat er speelt:

“Als je projectleider bent rondom energieprojecten of je moet dit soort projecten aansturen, dan moet je ook iets weten van je speelveld; Hoe ziet een windmolen eruit? Waarom werkt een zonnepaneel? Hoe maak je een businesscase daarbij? Je moet het hele speelveld begrijpen. Dan kun je je eigen rol op een goede manier spelen.”

Bekijk het interview

Meer weten?

Anjo Travaille is één van de experts die u tijdens de opleiding Duurzame Energieprojecten volledig inzicht geeft in het succesvol opzetten van duurzame energieprojecten. De opleiding is praktisch ingestoken waardoor u naar afloop beschikt over concrete vakkennis op de economische, technische en juridische aspecten van duurzame energieprojecten.

Bekijk het programma

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

Digitalisering energiesysteem loont

Industrie maakt dubbelslag met energiemanagementsysteem De industrie ervaart de druk van overheid en samenleving om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *