Talkshow Warmte aan Tafel

Op donderdag 29 oktober 2020 werd de Talkshow Warmte aan Tafel live vanuit Nieuwspoort Den Haag uitgezonden.Tijdens deze talkshow ging Donatello Piras in de studio in gesprek met belangrijke stakeholders in de warmtetransitie. Dagelijkse vraagstukken en uitdagingen die spelen kwamen aan bod en duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag namen een belangrijke plaats in. Ook vragen van de kijker speelde hierbij een belangrijke rol. Door middel van een virtuele tool werden we deze aan onze gasten voorgelegd. De volledige Talkshow kun je hieronder terugkijken:

Nationaal Warmte Congres

Met dit jaar een uitgebreid Virtueel kennisprogramma!

Eén ding wat ook in deze tijden vaststaat is dat de warmtetransitie doorgaat. De urgentie maakt dat we ook nu aan de slag moeten met de opgaven die er liggen. Daarom bieden wij met het Nationaal Warmte Congres en de bijbehorende Warmte Kennis en Netwerk Tour een nog uitgebreider programma dan voorgaande jaren. Meer informatie?

Bezoek de website

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

Digitalisering energiesysteem loont

Industrie maakt dubbelslag met energiemanagementsysteem De industrie ervaart de druk van overheid en samenleving om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *