Warmtewet met aanpassingen

Op 1 januari 2014 gaat de Warmtewet. De wet gaat o.a. over stadsverwarming, blokverwarming en warmte-koude-opslag.De Warmtewet geldt niet alleen voor grote stadsverwarmingsnetten maar is ook van toepassing op collectieve installaties in een woongebouw. Daarmee heeft de Warmtewet ook consequenties voor veel woningcorporaties en andere woningbeheerders.


Marinka Israëls
, advocaat en lid sector team Energy en Natural Resources Nauta Dutilh, heeft in een PDF van de Warmtewet de op handen zijnde aanpassingen verwerkt.

Bekijk de warmtewet met aanpassingen.


Nationaal Warmte Congres

Marinka Israëls verzorgt tijdens Het Nationaal Warmte Congres een sprekersbijdrage. Het Nationaal Warmte Congres is al 5 jaar hét nationale platform voor de warmtesector. Ook dit jaar staat het programma in het teken van actualiteiten, zoals de invulling van de warmtewet, rol van warmte in de energieneutrale nieuwbouw.
Jaarlijks zijn er ruim 100 bezoekers vertegenwoordigd van o.a. het rijk, provincies, gemeenten, warmte(distributie)bedrijven, energiebedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars, afvalverwerkers, netbeheerders, technologiebedrijven, financiële instellingen, bouwbedrijven en adviesbureaus.

Meer informatieover het 2-daagse programma, alle sprekers en inschrijfmogelijkheden vindt u op de website van het Nationaal Warmtecongres.

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

Digitalisering energiesysteem loont

Industrie maakt dubbelslag met energiemanagementsysteem De industrie ervaart de druk van overheid en samenleving om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *