“Authenticatie en identificatie wordt gezien als het nieuwe goud”

buckaroo150x150In aanloop naar het FinTech Event gaat Michel van Westen, Business Executive, Buckaroo Payment Services verder in op de ontwikkelingen in de sector. Wat doet Buckaroo bijvoorbeeld om voor de trends en ontwikkelingen uit te blijven lopen? En is Nederland volgens hen een FinTech hotspot? Of heeft het potentieel om een hotspot te zijn?

“Authenticatie en identificatie wordt echt gezien als het nieuwe goud. Juist met het aanbieden van extra services rondom die authenticatie en identificatie biedt je aan de voorkant zoveel mogelijkheden dat betalen aan de achterkant bijna een extra feature is. De partijen die dat op de juiste wijze doen, zullen degene zijn die uiteindelijk een positie gaan krijgen.”

Meer weten?

Doordat FinTech nu al een belangrijke plaats inneemt binnen de digitalisering van de financiële sector zijn er zowel in binnen- als buitenland voldoende uitdagingen én oplossingen voor handen waarvan we gezamenlijk kunnen leren. Niet voor niets brengen wij deze samen tijdens het FinTech Event. Ontmoet daar diverse experts uit de sector, waaronder Buckaroo, HollandFinTech, Betaalvereniging Nederland en IDNext.

Bekijk het programma

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

PSD3 & PSR: New EU proposals game-changing for payments?

The European Commission published proposals for PSD3 and PSR1 On 28 June 2023, the European …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *