e-book e-Identity: 5 jaar kennis en ervaring van digitale identiteit

De toekomst van de digitale identiteit; wat is hiervan op dit moment de status? Hoe waarborgen we de privacy en veiligheid van consumenten en bedrijven? Met dit onderwerpen hielden wij ons 5 jaar geleden al bezig. Daarom besloten we om op 28 januari 2016 de eerste editie van het congres ‘Toekomst van de Digitale Identiteit’ (nu bekend als: e-Identity Congres) te organiseren.

Na een succesvolle eerste editie bleek dat het Identity landschap ook de jaren erop nog volop in beweging zou zijn. Waar het congres de eerste jaren vooral een 360-graden overzicht gaf van alle zakelijke en technologische ontwikkelingen in de telecom en financiële sector, is het inmiddels een thema dat in alle sectoren top-of-mind is.

De afgelopen jaren hebben we allerlei Identity experts vanuit de wetenschap, overheid en bedrijfsleven een podium gegeven. In dit e-book blikken we terug op 5 jaar kennis en ervaring van digitale identiteit. We legden onze experts onder meer de volgende vragen voor:

  • Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van identificatie & authenticatie van klanten?
  • Welke initiatieven zijn er om identificatie en authenticatie van personen (burgers, consumenten) en bedrijven op de digitale toekomst in te kunnen richten?
  • Wat is er nodig om de volgende stap in digitale identiteit te maken?
  • Hoe is het gesteld met de privacy en bescherming van de klant, nu en in de toekomst?

Lees in dit eBook hoe onze experts de afgelopen jaren hebben gekeken naar de toekomst van digitale identiteit en maak een vergelijk met de huidige ontwikkelingen.

Veel leesplezier en op naar de volgende 5 jaar aan vooruitstrevende ideeën en innovatieve ontwikkelingen!

Bekijk het e-Book

 

e-Identity Congres

Op 12 februari 2020 vindt de 5e editie van het e-Identity congres plaats. Deze editie staat het uitwisselen van kennis en ervaring met experts van andere sectoren centraal zodat je van elkaar kunt leren. Meer informatie?
Bezoek de website

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

Hoe ga jij om met de veranderende rol van de financieel controller?

Merk jij dat jouw rol als financieel controller aan het veranderen is? De kans is …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.