?️ Podcast voor de Finance professional – Frans Brouwer

In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Frans Brouwer.

Frans Brouwer heeft een achtergrond als (concern-)controller en ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van (ERP-) informatiesystemen bij grote organisaties. Als geen ander weet hij een brug te slaan tussen de financiële functie en wat een moderne financial aan ICTsystemen nodig heeft om een hogere graad van control en efficiëntie te verkrijgen. Frans focust zich op Informatiemanagement en dan met name de selectie en implementatie van ERP-systemen, waar elke financial wel meerdere keren in zijn of haar werkzame leven mee te maken krijgt en wat een zeer grote impact heeft. Ook is Frans docent van de opleiding Financial Control.

 

Bekijk alle Finance opleidingen & congressen

 

Over euroforum

Euroforum is marktleider op het gebied van congressen, opleidingen en trainingen voor professionals en managers bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties

Bekijk ook

PSD3 & PSR: New EU proposals game-changing for payments?

The European Commission published proposals for PSD3 and PSR1 On 28 June 2023, the European …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *