Gratis e-book NLP: Succes kun je leren

Wat is succes eigenlijk?
Wat betekent succes voor jou?
Vind jij dat je succesvol bent?
Wil jij leren om succesvoller te zijn?

Zomaar een paar vragen, die eenvoudiger lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Want de echte vraag is eigenlijk: waar wil jij succesvoller in zijn en wat heeft je tot nu toe tegengehouden om dat te kunnen zijn?

Veel mensen denken dat iemand pas succesvol is als hij een goede baan met verantwoordelijkheid en status heeft, een hoog inkomen, een grote auto, een mooi huis, enz. Voor ons is succesvol zijn iets anders.

Succes betekent wat ons betreft het realiseren van je dromen, je wensen en je doelen. Je leven kunnen leven vanuit je kern. Succesvol zijn is weten wat belangrijk voor je is, wat je talenten zijn en wat je wilt bereiken. Zodat je vervolgens doet wat belangrijk voor je is, je talenten inzet en jouw doelen bereikt. Dat is heel iets anders dan het vergaren van spullen, rijkdom of status.


Om succesvol te zijn is het belangrijk dat:

  • je weet wat je wilt en wat belangrijk voor jou is
  • je positief, oplossingsgericht en actiegericht in het leven staat
  • je zelf verantwoordelijkheid neemt om het gewenste resultaat te krijgen
  • je afrekent met obstakels, zoals onzekerheid, angst of onwetendheid
  • je slim en handig communiceert en je resultaten evalueert zodat je blijft leren

Maar hoe dan? Lees dit NLP e-book

In het e-book krijg je een aantal voorbeelden van hoe je dit kunt doen, door het toepassen van de NLP methodiek. NLP geeft niet alleen antwoord op WAT je anders zou kunnen doen om succesvoller te zijn, vooral ook HOE je het anders zou kunnen doen.

Download gratis het e-book van Art 2 Advance: een korte introductie tot de praktische toepassing van NLP voor meer persoonlijk succes. Door de tips en oefeningen toe te passen maak je al concreet een aantal stappen!


Cursus NLP voor professionals: bereik zakelijk meer!

Ben jij een professional die veel met andere mensen samenwerkt? Wil je met meer overtuigingskracht communiceren en weten hoe je overkomt op anderen? Wil je leren hoe je jouw gedrag afstemt op jouw gesprekspartner en daarmee meer bereikt dan voorheen?

Kijk dan eens naar onze cursus communiceren en profileren met NLP voor professionals. In 3 dagenbeïnvloed je als professional op een natuurlijke manier. Jouw overtuigingskracht is vergroot en je communiceert bewuster, vrijer en effectiever, met als doel: meer bereiken. Eerdere deelnemers beoordeelden deze cursus met een 8,5!

Over Ruud Heijnen

Bekijk ook

Welke van deze 6 werkstijlen past bij jou?

Heeft u ook dat gevoel dat u meer wilt doen in minder tijd? Of worden de stapels papier en to-do lijsten op uw bureau alleen maar groter? Heeft u chronisch tijdgebrek? Lost harder werken het probleem niet op? Wees gerust, u bent niet de enige! Veel mensen hebben de wens ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *